pondělí 5. srpna 2013

Léto


Horko, dusno, bezvětří, snad aspoň ty bubliny řeknou, že tu ještě pořád jsem!

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Áno, Hani? Tak bublifuk? A kvetinový slnečník! A dokonca utešený biely lampášik?! To nemôže byť nikto iný ako človek mojej krvnej skupiny!
    Pekné leto!
    Zuzana Golianová

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte by som rada pripojila slová, ktoré som vám adresovala, keď som "s vami" predvčerom sedela na káve. Presnejšie s vami a s vašimi dvoma dcérkami a vašimi myšlienkami a nápadmi na úspešné zvládnutie materských povinností:
    "Milá Hanko! Chcela by som poďakovať, len... Zdá sa mi to tak málo, keď si uvedomím za čo. Za čo? Za spôsob, akým ma Pán Boh cez vaše fejtóniky "Čo Boh šepká maminkám" žehná. Konkrétnejšie potešuje, oceňuje, pobízí ale i upokojuje. Takto to vie len On. Môj drahý, verný a nekonečne citlivý Boh. To On mi pošepkal, nech si túto knihu kúpim, že ju tam, medzi tými mnohými titulmi pre mňa špeciálne vybral a rezervoval. Podobne ako ma v roku 1997 obdaril Richom Mullinsom, hoci som v najmenšom netušila, koľká Božia sláva sa za týmto menom skrýva. Koľko odkazov adresovaných práve mne, do môjho položenia a biedy. Ale môj Boh dobre vedel... Môj osobný WHISPERER (my v SJ na toto výraz nemáme). Môj Dôverník a Rádca! A práve s takýmto sa s Ním stretávam na vašich stránkach, Hanka. Opäť sa totiž rozpomínam na obdobie pred tým, než ma zavalila táto "lavína" domácich a materských povinností. Takýto je môj Pán i dnes. Plný inšpirácie, sily, radosti a vášne. Takáto smiem byť pre mojich blízkych i ja.
    Tak teda: Vďaka. Vám obom."

    OdpovědětVymazat